Soluții inovatoare in energia solară ...

Izvor de Lumina face totul posibil

Cine suntem?

Misiunea noastră: energie curata accesibilă pentru toată lumea.

Izvor de Lumina, furnizorul tau de energie

Izvor de Lumina SRL este o societate romana cu capital privat integral strain, cu actionariat italian. In calitate de producator de energie electrica,  ANRE a acordat  Licenta de exploatare comerciala a capacitatilor de productie a energiei electrice nr. 1604/05.02.2014.Izvor de Lumina detine o centrala fotovoltaica de 4,99MW putere instalata (CEF Goiesti). Centrala este situata in comuna Goiesti, judetul Dolj.

In calitate de furnizor de energie electrica, a obtinut   Licenta de furnizare (ANRE) nr. 2072/07.02.2018 și în aceasta nota actionam in directia stabilirii unei relatii profesionale bazata pe satisfacerea exigentelor clientilor nostri si incercam in permanenta sa ne adaptam politica de preturi si termene de plata la particularitatile clientilor nostri.

Izvor de Lumina
01

Solutii rezidentiale.

Prețuri echitabile ale energiei electrice și flexibilitate deplină.
02

Totul pentru compania ta

Furnizam energiei electrica in conditii de siguranta si calitate, la preturi competitive si in profilele perfect pliate pe cerintele clientilor nostri.
03

Consum de energie echilibrat

Oferim asistenta specializata atat consumatorilor actuali, cat si potentialilor clienti in intelegerea cadrului de reglementare pentru a decide impreuna care este produsul care le asigura minimizarea costurilor si cresterea calitatii serviciului de furnizare.
Solutii pentru oameni

Proiecte care conteaza

In scopul satisfacerii nevoilor clientilor nostri, ne-am format un portofoliu diversificat si complex, activand pe toate pietele de tranzactionare energie si certificate verzi administrate de Operatorul Pietei de Energie Electrică din Romania (OPCOM). In vederea indeplinirii obiectivului Romaniei de sustinere a energiei din surse regenerabile, achizitionam transparent si centralizat certificate verzi conform cotei de achizitie reglementate de Autoritatea Nationala de Reglementare in domeniul Energiei (ANRE).

  • Soluții flexibile din punct de vedere al costurilor
  • Suntem de încredere, prietenosi și competenti.
  • Ne adaptam nevoilor specifice fiecarui client
Misiunea noastra

Misiunea noastra

Sa furnizam energie electrica in conditii de siguranta si calitate, la preturi competitive si in profilele perfect pliate pe cerintele clientilor nostri.
Un pas inainte

Inovatie

Nici un document enervant. Smartphone-ul este noul dvs. dispozitiv de control pentru factura si calculul energiei electrice. Comunicați cu noi online când și unde doriți.